Osman Türkyılmaz'dan Şah-Mat

Osman Türkyılmaz'dan Şah-Mat
 Haber Merkezi
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, hafta sonu yapılacak olan seçim kapsamında adeta zaferi perçinliyor. Son olarak AK Parti’nin adayı Ahmet Sungur’u can evinden vuran Türkyılmaz’a Sungur’un dayıları ve yeğenleri katılım sağladı.

SUNGUR’UN BÖLGESİNDE YAPRAK DÖKÜMÜ

Seçime sayılı günler kala AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur çevresinde yaprak dökümleri başladı. Sungur’un dayıları İsmail Yanaral, Mustafa Yanaral, yeğenleri Mehmet Yanaral, Osman Yanaral, Ömer Yanaral ve enişteleri AK Parti Belediye Meclis Üyesi A.Adayı Hüseyin Okçu, Osman Türkyılmaz’ın saflarına geçti. Siyaseti bir satranç gibi görenlere karşı Türkyılmaz yaptığı hamle ile ‘Şah-Mat’ diyerek oyunu bitirmiş oldu.

İLÇEDE BÜYÜK BİR COŞKU HAKİM

Sungur’un akrabalarının Osman Türkyılmaz saflarına geçmesi ile birlikte seçimin atmosferi tavan yaptı. Geniş katılımın yapıldığı gecede AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı’da Osman Türkyılmaz’ın seçim bürosunu ziyaret etti. Pehlivan’a MHP İl Başkanı Murat Abalı eşlik etti. Cumhur İttifakına yakışır söylemlerde bulunuldu. Türkyılmaz, “Kazanacağız. Dostluk kazanacak” dedi. Bu gelişmelerin ardından Yahşihan’da Tükyılmaz taraftarları büyük coşku yaşadı.

pehlivana-mhp-il-baskani-murat-abali-eslik-etti.jpg
Geniş katılımın yapıldığı gecede AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı’da Osman Türkyılmaz’ın seçim bürosunu ziyaret etti. Pehlivan’a MHP İl Başkanı Murat Abalı eşlik etti.

osman-turkyilmaz-secim-3.jpg

ak-parti-il-baskani-engin-pehlivanlida-osman-turkyilmazin-secim-burosunu-ziyaret-etti.jpg

osman-turkyilmaz-secim-5.jpg

osman-turkyilmaz-secim-6.jpg

osman-turkyilmaz-secim-7.jpg

osman-turkyilmaz-secim-8.jpg

ahmet-sungurun-dayilari-ismail-yanaral-ve-mustafa-yanaral.jpg
Ahmet Sungur’un dayıları İsmail Yanaral ve Mustafa Yanaral

Bu haber toplam 2095 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.