Saygılı: “Teröristlere selam söyleyenler Kırıkkale için heveslenmesin!”

Saygılı: “Teröristlere selam söyleyenler Kırıkkale için heveslenmesin!”
 Yazı İşleri Müdürü
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in “Selahattin Demirtaş”a selam göndermesini atıf yapan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Kırıkkaleli kimin mert kimin namert olduğunu çok iyi bilir” dedi.

KIRIKKALE SAVUNMA SANAYİİNİN KALBİDİR

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, A Haber canlı yayına konuk olarak Kırıkkale’ye yönelik çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Saygılı Kırıkkale’de ilk defa bir belediye başkanına 3. Dönem adaylığın kendisine nasip olduğunu söyleyerek “Onun sorumluluğu ve mesuliyetiyle var. Tüm gücümüzle çalışıyoruz. Kırıkkale’miz Türkiye’nin tam ortasında MKE fabrikalarının kurulmasıyla birlikte oluşmuş bir şehir. Savunma sanayinin Türkiye’de ki kalbidir Kırıkkale.” İfadesini kullandı.

saygili-teroristlere-selam-soyleyenler-kirikkale-icin-heveslenmesin2.jpg

ROKET-SAN GİBİ YENİ YATIRIMLAR GETİRİYORUZ

Başkan Saygılı Roket-San’ın Kırıkkale’ye çok büyük yatırımlar yaptırımlar yaptığını belirterek “Bunun yanı sıra sayısız özel firmada Kırıkkalemiz de savunma sanayine yönelik yatırımlar yapıyorlar. Türkiye’deki ilk Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’de Kırıkkale’dedir. Son dönemde yapılan ataklar, Sağolsun Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Kırıkkale’mize gerçekten çok büyük yatırımlar yapılıyor ve devamı da gelecek inşallah. MKE fabrikalarından sonra Kırıkkale’mizde ciddi yatırımlar yoktu. Çok şükür artık yeni yeni büyük yatırımlar geliyor.”

KENTSEL DÖNÜŞÜM ÖNCELİĞİMİZ

Başkan Saygılı Kırıkkale’nin artık Türkiye’nin parlayan bir yıldızı olacağını söyleyerek “Bizler de şehir olarak Belediye olarak buna hazırlık yapmak zorundayız. Yeni yerleşim yerleri özellikle kentsel dönüşüm alanları ki biz bunu çok önemsiyoruz. Şu anda yerleri tespit edilmiş projeleri devam eden pek çok bölgemiz var. İnşallah buradalar da kentsel dönüşümle birlikte şehrimizin topyekün bir yeni altyapısıyla modern güzel bir şehir olacak.”


KİMİN NAMERT OLDUĞUNU KIRIKKALELİ BİLİR

Kırıkkale’nin yiğidin harman olduğu yer olarak tanımlandığına dikkat çeken Başkan Saygılı CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in söylemlerine atıfta bulunarak “Kusura bakmasınlar. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Kırıkkale’de Denek Dağı diye bir şiir vardır. O şiirde diyor ki; Denek Dağı yeni geldim gurbetten, başın ayrılmıyor borandan dertten, kimseye kemlik mi gelir Mertoğlu mertten, kötülerin gölgesi olmaz dalı olmaz, Burada en önemli konu şudur. Kırıkkaleli kimin mert kimin namert olduğunu çok iyi bilir. Öyle teröristlere selam gönderenler, DEM partiyle birlikte olanlar hiç kusura bakmasınlar, Kırıkkale için heveslenmesinler. Kırıkkale şehitler diyarıdır. “ ifadesini kullandı.


KIRIKKALE GELİŞEN BÜYÜYEN BİR ŞEHİR

Başkan Saygılı Türkiye’nin en büyük Millet Bahçelerinden birinin Kırıkkale’de bulunduğunu 500 dönümlük bir araziye içerisinde Kızılırmak geçen bir Millet Bahçesi yapıldığını, yaz aylarında buranın çok yoğun geçtiğini belirtti. Başkan Saygılı önemli hizmetlerinden birinin de “Kırıkkale Bilim Merkezi. Bilim Merkezimiz Türkiye’deki en önemli bilim merkezlerinden bir tanesi. Türkiye genelinde ilk dördün içerisinde diyebiliriz. Burası sadece Kırıkkale’mize değil, bölgemize hitap ediyor. Bölgemizdeki bir çok şehir de bilim merkezi için Kırıkkale’mize öğrencilerini evlatlarını gönderiyorlar. İlk Astronotumuz Alper Gezeravcı ve Bilim Sanayi Teknoloji Bakanımız dün şehrimizde misafir ettik. Onlarda çok beğendiler ve diğer şehirlere tavsiye ettiler. Kırıkkale’miz gelişen büyüyen bir şehir. En önemli hadise Kırıkkale’mizde, yeni gelen yatırımlar ve devamında gelecek olan yatırımlarla inşallah çok daha büyüyen bir şehir olacak. Beklentimiz odur. Yönümüz de o doğrultuda. Kırıkkalelilere özellikle şunu söylemek istiyorum. Kırıkkale nüfüsuna göre en fazla şehit veren il. Teröristlere selam gönderenler hiç kusura bakmasınlar. Kırıkkale’de onlara yer yok” dedi.

Bu haber toplam 352 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.