12 KİŞİ TUTUKLANDI
Emniyet birimleri, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği denetimlerde önemli başarılar elde etti. Belirtilen tarihler arasında asayiş olaylarına karıştığı tespit edilen 168 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı. Ayrıca çeşitli suçlardan aranan 20 kişi yakalanırken, adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 12’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.
METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
Emniyet ekiplerince yapılan uygulamalarda toplam 5.618 şahıs ve 322 araç sorgulandı. Yapılan aramalarda ise suç unsurlarına rastlandı. Denetimler sırasında; 2 adet tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet tüfek, 23 adet fişek, 5 adet sentetik uyuşturucu hap ve 0,79 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.
ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, asayişin sağlanması, suç ve suçluyla etkin mücadele amacıyla yürütülen çalışmaların kararlılıkla süreceğini vurgulayarak, kamuoyunun desteğiyle şehrin huzuru için 7/24 görev başında olduklarını belirtti.