BAHŞILI İLÇESİNDE DERİN ÜZÜNTÜ
Bahşılı ilçe sakinlerinden merhum Fehmi Arap’ın oğlu, Mustafa Öztürk’ün kıymetli kardeşi ve Hüseyin Öztürk’ün babası olan Bekir Öztürk’ün vefat haberi Kırıkkale genelinde derin bir üzüntüyle karşılandı. İlçe genelinde yardımseverliği ve beyefendi kişiliğiyle tanınan merhum Öztürk’ün vefatı; ailesini, yakınlarını ve tüm sevenlerini yasa boğdu. Acı haberin duyulmasının ardından taziye mesajları art arda paylaşıldı.
CENAZE NAMAZI HÜSEYİN ONBAŞI CAMİİ’NDEN KALDIRILACAK
Merhum Bekir Öztürk’ün son yolculuğuna uğurlanacağı yer ve zaman da belli oldu. Aileden alınan bilgilere göre; merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakip Hüseyin Onbaşı Camii’nden kaldırılacaktır. Hüseyin Onbaşı Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından merhum, aile mezarlığında dualarla toprağa verilecektir. Cenaze merasimine Bahşılı ilçe protokolü ile çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor.
SEVENLERİNİ DERİNDEN ÜZDÜ
Kırıkkale ve Bahşılı halkı, Öztürk ailesinin bu zor gününde acısını paylaşmak ve son görevlerini yerine getirmek üzere cami avlusunda bir araya gelecek. Merhuma Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına, eş, dost ve tüm sevenlerine sabır ile başsağlığı dileriz. Mekânı cennet, ruhu şad olsun.