BÜYÜK EMEK VE ÖZVERİNİN ÜRÜNÜ
Öğrencilerin bilimsel çalışmalarını sergilediği fuar, protokol üyeleri ve davetlilerin katılımıyla büyük ilgi gördü. Açılışın ardından fuar alanını gezen Güney, öğrenciler tarafından hazırlanan stantları tek tek inceleyerek projeler hakkında detaylı bilgi aldı. Öğrencilerle yakından ilgilenen Güney, ortaya konulan çalışmaların büyük bir emek ve özverinin ürünü olduğunu belirtti.
ÜRETİM BECERİLERİ GELİŞİYOR
Gençlerin bilime olan ilgisinin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Güney, bu tür etkinliklerin öğrencilerin araştırma ve üretme becerilerini geliştirdiğine dikkat çekti. Projeleriyle fuara katkı sağlayan öğrencileri tebrik eden Güney, danışman öğretmenlere de emeklerinden dolayı teşekkür etti. Bilimsel çalışmaların artarak devam etmesi gerektiğini vurgulayan Güney, eğitim camiasının bu yöndeki çabalarının önemine değindi.
GELECEĞİN MÜHENDİSLERİ YETİŞİYOR
Programa, Müdür Yardımcısı Serkan Akpınar, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Şube Müdürü Ali Güder ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. Fuar boyunca öğrencilerin hazırladığı projeler ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Katılımcılar, öğrencilerin yaratıcı fikirleri ve özgün çalışmaları karşısında memnuniyetlerini dile getirdi. Bilim fuarının, öğrencilerin bilimsel düşünme becerilerini geliştirmesine ve gelecekteki çalışmalarına ışık tutması bekleniyor.