İki okula yakın takip: Rahmi Güney öğrencilerle buluştu

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale Millî Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Gürler Şehit Mustafa Sağlam İlkokulu ile Naciye Pehlivanlı Saran Anadolu Lisesini ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet eden Güney, öğretmen ve yöneticilerden eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

KIRIKKALE’DE EĞİTİM ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELENDİ

Kırıkkale Millî Eğitim Müdürü Rahmi Güney, kentte eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde değerlendirmek amacıyla okul ziyaretlerini sürdürüyor. Güney, Gürler Şehit Mustafa Sağlam İlkokulu ile Naciye Pehlivanlı Saran Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğrenci, öğretmen ve okul yöneticileriyle bir araya geldi.

Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Akpınar’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde Güney, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin eğitim süreçleri ve okul yaşamına ilişkin görüşlerini dinleyen Güney, okul ortamını da yerinde değerlendirdi.

ÖĞRENCİLERLE SINIFLARDA BULUŞTU

Her iki okulda öğrencilerle yakından ilgilenen Rahmi Güney, sınıflardaki eğitim faaliyetlerini gözlemledi. Öğrencilerin görüş ve düşüncelerini dinleyen Güney, daha sonra okulların sosyal alanları ve farklı bölümlerinde incelemelerde bulundu.

PROJELER VE EĞİTİM FAALİYETLERİ ELE ALINDI

Okul yöneticileriyle gerçekleştirilen görüşmelerde eğitim öğretim faaliyetleri, devam eden çalışmalar ve hayata geçirilen projeler hakkında bilgi alan Güney, öğretmenlerle de değerlendirme toplantıları gerçekleştirdi. Ziyaretlerde okulların mevcut durumu, öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerine yönelik çalışmalar ile eğitim süreçleri ele alındı. Güney’in okul ziyaretleriyle sahadaki eğitim faaliyetlerini doğrudan takip ederek yönetici ve öğretmenlerin görüşlerini dinlediği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri