İNŞAATLARIN SON DURUMU HAKKINDA BİLGİ ALDI
Millî Eğitim Müdürü Rahmi Güney, beraberinde Müdür Yardımcıları Hamza Aygün ve Serkan Akpınar ile birlikte kent merkezinde yapımı süren okul inşaatlarında incelemelerde bulundu. Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Güney, görevlilerden inşaatların son durumu hakkında bilgi aldı.
TİTİZLİKLE SÜRDÜRÜLÜYOR
İncelemeler sırasında projelerin planlanan takvim doğrultusunda ilerlemesinin önemine dikkat çeken Güney, yeni eğitim öğretim yılına kadar okulların eksiksiz şekilde hazır hale getirilmesi için çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü belirtti.
Öte yandan öğrencilerin daha güvenli, modern ve donanımlı eğitim ortamlarında öğrenim görmesi amacıyla yürütülen yatırımları yakından takip ettiklerini belirten Güney, eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmaların aralıksız devam ettiğini kaydetti.