Büyükşehir Parkı yenileniyor

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, şehrin en yoğun kullanılan sosyal alanlarından biri olan Büyükşehir Parkı’nda devam eden çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi.

SALINCAK SAYISI ARTIRILACAK

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çimlendirme, bakım ve onarım çalışmalarının tamamlandığını belirten Başkan Önal, parkın yeşil dokusunun tamamen yenilendiğini söyledi. Yaz mevsimi öncesinde vatandaşlara daha konforlu ve estetik bir yaşam alanı sunmayı hedeflediklerini ifade eden Önal, özellikle çocukların keyifle vakit geçirebilmesi için parkta salıncak sayısının da artırıldığını belirtti.

YENİDEN DÜZENLEME YAPILIYOR

“Çocuklarımız gönüllerince oynasın, neşeleri parkın dört bir yanını sarsın istiyoruz” diyen Başkan Önal, parkın ailelerin huzur içinde vakit geçirebileceği bir cazibe merkezi haline geldiğini vurguladı. Yapılan düzenlemelerle birlikte bu yaz, Kırıkkale’de çocukların ve ailelerin Büyükşehir Parkı’nda keyifli anılar biriktirmesi hedefleniyor. Belediye yetkilileri, benzer çalışmaların kent genelindeki diğer parklarda da sürdürüleceğini açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri