İl Özel İdare Genel Sekreteri Murat Şahin, Vali Makas ile bir araya geldi

Kırıkkale İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atanan Murat Şahin, göreve başlamadan önce Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ı makamında ziyaret etti.

BAŞARI TEMENNİLERİNDE BULUNDU

Kırıkkale İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atanan Murat Şahin, göreve başlamadan önce Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ı makamında ziyaret etti. Vali Makas, yeni görevi dolayısıyla Şahin’i tebrik ederek, başarı temennilerinde bulundu. Ziyaret sırasında İl Özel İdaresi’nin il genelindeki yatırım ve hizmet süreçlerinde oynayacağı rol hakkında karşılıklı görüş alışverişi yapıldı.

ÖNEMLİ GÖREV ÜSTLENİYORSUNUZ

Vali Makas, kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesi noktasında İl Özel İdaresi’nin kritik bir konumda olduğunu vurguladı. Göreve resmen başlamadan önce Vali Makas’la bir araya gelen Murat Şahin ise, Kırıkkale’ye hizmet etmekten onur duyacağını ifade etti. Şahin, vatandaş odaklı ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla çalışacaklarını belirterek, yerel yönetim birimleriyle iş birliği içinde olacaklarını dile getirdi. Ziyaret, yeni döneme dair iyi dileklerle sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri