Kırıkkale’de İl koordinasyon kurulu toplandı

2025 Yılı Nisan Ayı İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas başkanlığında Valilik Konferans Salonu’nda yapıldı.

İŞ BİRLİĞİ ÇALIŞMALARI GÜÇLENDİRİLECEK

Toplantıda, 2025 yılı I. Dönem Değerlendirmesi kapsamında il genelinde kamu kurumları tarafından yürütülen 179 projeye ilişkin sunumlar gerçekleştirildi. Kurum müdürleri, projelerin mevcut durumu hakkında bilgi verirken, koordinasyon gerektiren konular da ele alındı. Vali Makas, yatırımların etkin bir şekilde tamamlanması ve kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesinin önemine dikkat çekti.

ÖNEMLİ PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantıya, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, il mülki idare amirleri, belediye başkanları ile bölge ve il düzeyindeki kamu kurumlarının temsilcileri katıldı. Katılımcılar, yatırımların sürdürülebilirliği ve hizmetlerin kalitesini artırmaya yönelik değerlendirmelerde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri