Nüfusta KPSS mesaisi

Kırıkkale Valiliğinden yapılan açıklamaya göre 31 Temmuz 2022 Pazar günü yapılacak olan 2022-KPSS dolayısıyla Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü ve Yahşihan İlçe Nüfus Müdürlüğü açık tutulacak.ADAYLARIN İHTİYAÇLARINA...

Kırıkkale Valiliğinden yapılan açıklamaya göre 31 Temmuz 2022 Pazar günü yapılacak olan 2022-KPSS dolayısıyla Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü ve Yahşihan İlçe Nüfus Müdürlüğü açık tutulacak.

ADAYLARIN İHTİYAÇLARINA CEVAP VERECEK

Konuyla ilgili Kırıkkale Valiliğinin resmi internet sitesi aracılığı ile yapılan açıklamada “31 Temmuz 2022 tarihinde yapılacak Kamu Personeli Seçme Sınavına  (2022-KPSS)  katılacak adaylardan nüfus cüzdanını veya T.C. Kimlik Kartını kaybeden ve yeniden çıkartmak isteyenlere yeni kart düzenleninceye kadar "Geçici Kimlik Belgesi"  düzenlenebilmesi  ve MERNİS nüfus bilgilerinde  sorun olan  adayların  bilgi güncelleme işlemlerinin  yapılabilmesi için   31 Temmuz 2022 Pazar günü 07:00-14:30  saatleri arasında Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü ve Yahşihan İlçe Nüfus Müdürlüğümüz açık bulundurulacaktır” ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri