Var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz 

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, “Atatürk’ün işaret ettiği yolda kararlı bir şekilde ilerlemek ve ülkemizi muasır medeniyetler...

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, “Atatürk’ün işaret ettiği yolda kararlı bir şekilde ilerlemek ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ

Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer mesajında “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Ya istiklal ya ölüm" diyerek çıktığı yolda 30 Ağustos, Türk tarihinin kilit noktası, 29 Ekim 1923'ün habercisi olmuştur. Şanlı bayrağımızın altında özgürce yaşamamızı sağlayan kahraman ecdadımızdan aldığımız güçle, Büyük Lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği yolda kararlı bir şekilde ilerlemek ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.  30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 99. yıl dönümünü kutladığımız bugün de başta Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensupları olmak üzere, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu gururu bizlere yaşatan kahraman şehit ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyoruz, ruhları şad olsun” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri