Yuva mahallesinde hırsızlık bıktırdı

Kırıkkale’nin Yuva Mahallesi sakinleri son zamanlarda artan hırsızlık vakalarıyla başları dertte. Edinilen bilgilere göre mahallede bulunan bir sokakta aynı hafta içerisinde üst üste 3 kez soygunluk olayı yaşandı. Ev sahipleri...

Kırıkkale’nin Yuva Mahallesi sakinleri son zamanlarda artan hırsızlık vakalarıyla başları dertte. Edinilen bilgilere göre mahallede bulunan bir sokakta aynı hafta içerisinde üst üste 3 kez soygunluk olayı yaşandı. Ev sahipleri durumu güvenlik görevlilerine bildirirken, son zamanlarda artan hırsızlık vakalarına dur denilmesi konusunda çalışma yapılmasını beklediklerini belirttiler.

BİR HAFTA İÇERİSİNDE 3 KEZ SOYULDU

Bir taraftan salgınla mücadele eden vatandaşlar diğer taraftan son zamanlarda hırsızlık olaylarıyla mağdur duruma düşmeye başladı. Daha önceki dönemlerde de Kırıkkale’de hırsızlık vakalarının sık yaşandığı mahallelerden birsi olan Yuva mahallesinde geçtiğimiz günlerde bu kadarda olmaz dedirten hırsızlık olayları meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Kırıkkale Yuva Mahallesi Yıldız Tepe Camii çevresinde bulunan evlerde 1 hafta içerisinde arka arkaya hırsızlık olayı yaşandı. Mevkide bulunan 2 katlı bin konut sahibinin verdiği bilgilere göre 1 hafta içerisinde evlerinde 3 kez soygunluk olayı meydana geldi. Bölgede bulunan diğer evlerde de soygunluk olayları yaşandı.

POLİS KARAKOLUNA 1 KM MESAFEDE

Ev sahipleri durumu güvenlik güçlerine haber verirken, güvenlik güçleri soygun yaşanan adrese gelerek araştırma başlattı. Yuva mahallesinde Hürriyet Polis Merkezine yaklaşık 1 kilometrelik mesafede bulunan evde bir haftada 3 kez soygun olayının yaşanması bu kadarda olmaz dedirtti. Son zamanlarda hırsızlık vakalarının arttığını iddia eden mahalle sakinleri bu duruma biran evvel dur denilmesini beklediklerini belirttiler. Üst üste soygun olayının yaşanmasına bir anlam veremediklerini belirten mahalle sakinleri bu durum karşısında ne yapacaklarını bilemez konuma geldiklerini söylediler.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri