Bahşılı’da pes dedirten vandalizm! Nasreddin Hoca görse hikâye yazar!

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale’nin Bahşılı İlçesinde bulunan Trafik Eğitim Parkı’nda yaşanan vandallık olayı vatandaşların tepkisine neden oldu.

KISA SÜRE ÖNCE BAKIM ÇALIŞMASI YAPILMIŞTI

Kısa süre önce bakım ve onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeniden hizmete açılan parkta kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çevreye zarar verildi. Park içerisinde çocukların ilgisini çeken figürlerden biri olan Nasreddin Hoca heykelinin kafasının koparıldığı görüldü.

PARK İÇERİSİNDEKİ BANKI KIRDILAR

Bununla da yetinmeyen vandalların, park çevresindeki oturma banklarına zarar verdiği ve alanı çöp içerisinde bıraktığı belirtildi. Sabah saatlerinde parka gelen vatandaşlar gördükleri manzara karşısında şaşkınlık yaşadı.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Özellikle çocukların trafik kurallarını eğlenerek öğrenmesi amacıyla hizmet veren eğitim parkında yaşanan olay, sosyal medyada da tepki topladı.

Vatandaşlar kamu malına zarar verilmesinin kabul edilemez olduğunu ifade ederek sorumluların bir an önce bulunmasını istedi.

DEVLET MALINA NEDEN ZARAR VERİRSİNİZ?

Olayı gören bazı vatandaşlar ise durumu esprili bir dille değerlendirerek, “Nasreddin Hoca bunu görseydi herhalde yeni bir hikâye yazardı” yorumunda bulundu. Yetkililerin parkta oluşan zararların giderilmesi için çalışma başlatması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haberleri