TÜRK BAYRAKLARIYLA KIRMIZI BEYAZA BÜRÜNDÜ
Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Kırıkkale sokakları ay yıldızlı Türk bayraklarıyla kırmızı beyaza büründü. “104 Yıldır Zaferin Işığında, Cumhuriyet Yolunda” sloganıyla düzenlenen Fener Alayı, vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle yürüyen Kırıkkaleliler, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın gururunu ve Cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşadı.
HEYECANINI SOKAKLARA TAŞIDI
Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal da vatandaşlarla birlikte Fener Alayı'na katılarak bu anlamlı günde Kırıkkale halkının coşkusuna ortak oldu. Etkinlik boyunca birlik, beraberlik ve milli mücadele ruhu ön plana çıktı. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Türk milletinin bağımsızlık mücadelesindeki önemine dikkat çeken kutlamalar, Kırıkkale’de unutulmaz görüntülere sahne oldu. Vatandaşlar, ay yıldızlı bayraklar eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüşte Zafer Bayramı heyecanını sokaklara taşıdı.
İNANÇ, GURUR VE COŞKUYLA KUTLANDI
Zaferin gururu ve Cumhuriyetin coşkusunun Kırıkkale’nin dört bir yanını sardığı etkinlikte, her yaştan vatandaş bir araya geldi. Kırıkkale Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Fener Alayı, milli birlik ve beraberlik duygularının güçlü şekilde hissedildiği anlamlı bir kutlama olarak hafızalarda yer aldı. Kırıkkale’de 30 Ağustos Zafer Bayramı, 104 yıl sonra da aynı inanç, gurur ve coşkuyla kutlandı.