Çocuklar ve gençler MKE’ye hayran kaldı

 İnternet Editörü
Türk Hava Kuvvetleri’nin 115’inci kuruluş yıl dönümü kapsamında İzmir Çiğli 2’nci Ana Jet Üssü’nde düzenlenen Gençlik ve Havacılık Festivali, ikinci gününde de büyük bir coşkuyla devam ediyor.

GENÇLER SAVUNMA SANAYİSİNE HAYRAN KALDI

Festival alanında yer alan Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE), gençler ve çocuklarla buluşarak yerli ve millî savunma sanayisinin gücünü tanıtmayı sürdürüyor. Etkinlikte MKE standını ziyaret eden katılımcılar, Türkiye’nin savunma sanayiindeki teknolojik gelişmelerini yakından görme fırsatı buluyor. Özellikle genç ziyaretçiler, sergilenen ürünler ve anlatılan projeler sayesinde geleceğin teknolojilerine dair ilham alma imkânı elde ediyor.

BAĞIMSIZLIK VİZYONUNA TANIKLIK EDİYOR

Festival boyunca yoğun ilgi gören MKE alanı, hem bilgilendirici sunumları hem de interaktif etkinlikleriyle dikkat çekiyor. Ziyaretçiler, yerli üretim savunma sistemleri hakkında detaylı bilgi alırken, Türkiye’nin bu alandaki bağımsızlık vizyonuna da tanıklık ediyor.

AYNI HEYECANLA DEVAM EDİYOR

Bu anlamlı etkinlik vesilesiyle Türk Hava Kuvvetleri’nin 115’inci kuruluş yıl dönümü gurur ve coşkuyla kutlanıyor. Katılımcılar, gökyüzündeki gücümüz olan Hava Kuvvetleri’nin tarihine ve başarılarına saygılarını sunarken, festivalin sunduğu deneyimlerle unutulmaz anlar yaşıyor. Festivalin bugün de aynı heyecanla devam etmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haberleri