Delice’de intihar! “Son” notuyla yaşamına son verdi

Kırıkkale’nin Delice ilçesinde 28 yaşındaki Çağrı Sabıroğlu, sosyal medya hesabından “Son…” başlığıyla bir veda notu paylaşmasının ardından yaşamına son verdi. Sabıroğlu’nun paylaştığı duygu yüklü mesaj, ilçede büyük üzüntüye neden oldu.

HAYAL KIRIKLIKLARINI DİLE GETİRDİ
Sabıroğlu, paylaşımında hayatı boyunca onur ve kimliğinden ödün vermediğini belirterek, “Hiçbir zaman yalaka olmadım, onurumla kimliğimle yaşadım. Dizlerimin üzerinde ölmüyorum, ayaklarımın üzerinde şerefim ve namusumla ölüyorum” ifadelerini kullandı. Babası vefat ettikten sonra hayata tutunmakta zorlandığını dile getiren genç, “Kalbim kırık ölüyorum. Sorun kalbimin kırılması değil, kalbimi kıranların kalbindeki yerim. Vefa her babayiğidin harcı değil” sözleriyle yaşadığı hayal kırıklıklarını dile getirdi.

İNTİHARLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATTI
Maddiyata değer vermediğini belirten Sabıroğlu, “Hayatta hiçbir şeyi çıkarım için yapmadım. Para, pul, şan, şöhret benim için geçerli değil. Mert olun, dik olun, itibar her şeyden üstündür” diyerek ailesine ve dostlarına seslendi. Son mesajında ise cebindeki paranın kefen parası olduğunu ifade ederek yakınlarına veda etti. Delice’de büyük yankı uyandıran olayın ardından güvenlik güçleri intiharla ilgili soruşturma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haberleri