PROTOKOL İMZALANDI
Gerçekleşen ziyarette, gençlere yönelik yatırımlar kapsamında Dinek Dağı Gençlik Kampı’nın faaliyete geçirilmesine ilişkin protokol imzalandı. Toplantıya Spor Toto Teşkilat Başkanlığı Organizasyon ve Reklam Şube Müdürü Selçuk Yaşar ile Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş de katıldı. İmzalanan protokol ile Dinek Dağı’nda kurulacak gençlik kampının kısa sürede hayata geçirilmesi hedefleniyor.
SPORTİF FAALİYETLER ARTACAK
Vali Sarıibrahim, projenin Kırıkkale için önemli bir kazanım olduğunu belirterek, gençlerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılımını artıracak bu yatırımın büyük katkı sağlayacağını ifade etti.
Sarıibrahim ayrıca, başta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’na desteklerinden dolayı teşekkür etti. Yetkililer, projenin tamamlanmasıyla birlikte bölgenin gençlik faaliyetlerinde önemli bir merkez haline geleceğini vurguladı.