Karakeçili’de 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

 Muhabir
Karakeçili Kaymakamı Yasin Mert, beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında şehit kabirlerini ziyaret etti.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Düzenlenen anlamlı programda, 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit düşen Alparslan Yazıcı ve Volkan Pilavcı dualarla anıldı. Ziyarete, İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğü personeli de katıldı. Şehit kabirleri başında gerçekleştirilen programda Kur’an-ı Kerim tilaveti okunurken, şehitler için dualar edildi.

KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ OKUNDU

Kaymakam Yasin Mert, şehitlerin milletin gönlünde daima yaşayacağını belirterek, vatan uğruna can veren kahramanların hiçbir zaman unutulmayacağını ifade etti. Program boyunca duygusal anlar yaşanırken, katılımcılar şehit mezarlarına karanfil bıraktı. Yetkililer, 15 Temmuz şehitlerinin aziz hatırasını yaşatmak amacıyla benzer anma programlarının sürdürüleceğini belirtti. Şehitler için edilen duaların ardından ziyaret programı sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haberleri