Keskin Belediyesi’ne hibe edilen kepçe hizmete alındı

 Muhabir
Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde belediye hizmet kapasitesini artıracak önemli bir yatırım daha hayata geçirildi.

ÖNEMLİ BİR İHTİYACI KARŞILAYACAK

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Keskin Belediyesi’ne hibe edilen iş makinesi düzenlenen törenle hizmete alındı. Belediye binası önünde gerçekleştirilen programda, hibe edilen kepçe için kurban kesimi yapıldı. Törene belediye yetkilileri, çalışanlar ve vatandaşlar katılım sağladı. Yapılan duaların ardından iş makinesi resmen hizmete sunuldu. Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, törende yaptığı açıklamada, belediyeye kazandırılan kepçenin ilçe için önemli bir ihtiyaç olduğunu belirtti.

HIZLI VE ETKİN ŞEKİLDE YÜRÜTÜLECEK

Cönger, “Türkiye Belediyeler Birliği tarafından belediyemize hibe edilen kepçemizin kurban kesimini gerçekleştirerek hizmete aldık. İlçemize kazandırılan bu değerli iş makinesi için Türkiye Belediyeler Birliği’ne teşekkür ediyor, hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yeni iş makinesinin özellikle altyapı, yol yapım ve bakım çalışmalarında aktif olarak kullanılacağı öğrenildi. Belediye ekiplerinin sahadaki gücünü artıracak olan kepçenin, hizmetlerin daha hızlı ve etkin şekilde yürütülmesine katkı sağlaması bekleniyor. Keskin Belediyesi yetkilileri, ilçeye kazandırılan yeni araç ve ekipmanlarla vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmayı sürdüreceklerini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haberleri