Kırıkkale Belediyesi'nden şehrin en işlek caddesinde ağaç katliamı!

Kırıkkale’nin en yoğun kullanılan noktalarından biri olan Zafer Caddesi’nde, Kırıkkale Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen ağaç kesimi büyük tepkiye yol açtı.

ADETA SAHRA ÇÖLÜNÜ ANDIRIYOR!

Kırıkkale Belediyesi ekipleri tarafından Zafer Caddesi’nde 10-15 yıllık akasya ağaçları kökünden söküldü. Ağaçların çiçek ve yapraklarıyla yeşil bir görünüme kavuşan Zafer Caddesi şimdilerde ise adeta sahra çölünü andırdı.

AKASYA GİTTİ. AKÇAAĞAÇ GELDİ

Cadde üzerinde yaklaşık 10–15 yıldır dikili olan ağaçların kesilmesi, çevredeki esnaf ve bazı vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. Esnaflar, yıllardır caddeye gölge sağlayan ve çevreye estetik bir görünüm kazandıran ağaçların kesilmesinin kendilerini üzdüğünü ifade etti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kırıkkale Haberleri