KARŞILAŞMA ÜCRETİ 1 TL
Kırmızı-lacivertliler, 8 Şubat Pazar günü saat 13.00’te kendi saha ve seyircisi önünde ligin lideri 12 Bingölspor’u konuk edecek. 42 puanla zirvede yer alan Bingölspor karşısında Kırıkkale temsilcisi, puanını 20’den 23’e yükselterek üst sıralara tırmanmayı hedefliyor. Geçtiğimiz hafta sahasında Kilis 1984 A.Ş’yi mağlup ederek moral bulan Kırıkkale FK’da hazırlıklar yoğun tempoda sürüyor. Teknik Direktör Engin Çalışır, zorlu mücadele öncesi oyuncularına güvendiğini belirterek, “Sahada mücadelemizi en üst seviyede göstereceğiz. Taraftarımızın desteğiyle galip gelmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
BÜTÜN TARAFTAR KENETLENDİ
Karşılaşmayı hakem Semih Kurt yönetecek. Yardımcılıklarını Alp Osman Karaosmanoğlu, Refik Erim ve İbrahim Baran Aksongür üstlenecek. Mücadelenin gözlemcisi Tolga Dede olurken, temsilci olarak Ömer Sözen ve Fikret Saygın görev yapacak. Bilet fiyatlarının 1 TL olarak belirlenmesi şehirde büyük heyecan oluşturdu. Yönetim, tüm Kırıkkalelileri tribünleri doldurmaya davet ederken, taraftarlar da bu önemli 90 dakikada takımlarının yanında olacaklarını belirtti.
ŞEHİR ADETA TEK YÜREK OLMUŞ DURUMDA
Hem zirve yarışını hem de play-off hattını yakından ilgilendiren mücadelede Kırıkkale FK, lider karşısında sürpriz yaparak çıkışını sürdürmenin peşinde olacak. Tüm gözler şimdi Pazar günü oynanacak bu kritik randevuya çevrildi.