Kırıkkale'de büyük dönüşüm başladı! O sokaklara gidecekler dikkat

 İnternet Editörü
Kırıkkale Belediyesi, yıllardır altyapı sorunlarının yaşandığı ve sık sık arızalar nedeniyle kazı çalışmaları yapılan bölgelerde kapsamlı yenileme çalışmalarına başladı.

BAŞTAN SONA YENİLENİYOR

Belediye tarafından "kırmızı nokta" olarak adlandırılan ve eskiyen altyapısı nedeniyle sürekli arızaların meydana geldiği Yaylacık Mahallesi'ndeki birçok sokak, hem altyapı hem de üstyapı çalışmaları kapsamında baştan sona yenileniyor. Belediyeden yapılan açıklamada, Yaylacık Mahallesi'nde bulunan 380, 381, 382, 383, 384, 385, 386, 387 ve 388. sokaklar ile Mürsel Uzunç Sokak ve Ulubatlı Hasan Caddesi bağlantı noktalarında altyapı yenileme ve üstyapı çalışmalarının resmen başladığı duyuruldu.

ALTERNATİF GÜZERGAHLAR BELİRLENDİ

Çalışmalar kapsamında eski içme suyu ve altyapı hatları yenilenirken, kazı nedeniyle deforme olan yollar da modern bir görünüme kavuşturulacak. Belediye ekipleri, uzun yıllardır vatandaşların şikâyetlerine neden olan arızaların kalıcı olarak çözüme kavuşmasının hedeflendiğini belirtti. Kırıkkale Belediyesi, çalışmaların güvenli ve hızlı şekilde tamamlanabilmesi için belirtilen sokakların geçici süreyle araç trafiğine kapatıldığını açıkladı.

TRAFİK İŞARETLERİNE DİKKAT EDİLMELİ

Ayrıca çalışma süresince söz konusu güzergâhlara araç park edilmemesi konusunda vatandaşlara önemli uyarıda bulunuldu. Paylaşılan krokiye göre trafiğe kapatılan bölgeler, Atatürk Bulvarı, Ankara Caddesi, Hürriyet Caddesi ve Ulubatlı Hasan Caddesi arasında kalan bağlantı yollarını kapsıyor. Sürücülerin alternatif güzergâhları kullanmaları ve trafik işaretlerine dikkat etmeleri istendi.

SABIR VE ANLAYIŞ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye yetkilileri, çalışmaların tamamlanmasının ardından Yaylacık Mahallesi'nin daha sağlam altyapıya, yenilenmiş yollara ve modern bir görünüme kavuşacağını belirterek, vatandaşların göstereceği sabır ve anlayış için teşekkür etti. Yetkililer, geçici süreyle yaşanabilecek ulaşım aksaklıklarının kalıcı ve kaliteli bir hizmet için gerekli olduğunu vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haber Haberleri