KOZALAKLAR RENGÂRENK BOYANDI
Kırıkkale’de Dünya Kız Çocukları Günü, çocukların katıldığı renkli bir programla kutlandı. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlarda kalan çocuklarla buluşan Kayhan Canal ve Dr. Buket Canal, onların mutluluğuna ve heyecanına ortak oldu. Buluşmanın etkinlikleri arasında kozalak boyama çalışması yer aldı. Çocuklar, Canal çiftiyle birlikte kozalakları farklı renklerle boyayarak etkinliğe katıldı. Birlikte yapılan çalışma, kutlamanın neşeli anlarından biri oldu. Çocukların renk seçimleriyle şekillenen kozalaklar, programın canlı atmosferini yansıttı. Etkinlik boyunca birlikte vakit geçirilirken çocukların heyecanı da paylaşıldı.
PASTA KESİLDİ, HEDİYELER VERİLDİ
Program, kozalak boyama etkinliğinin ardından pasta kesimiyle sürdü. Kutlamada çocuklara hediyeler de takdim edildi. Dünya Kız Çocukları Günü buluşması, çocukların yüzlerindeki tebessüm ve birlikte paylaşılan güzel anlarla tamamlandı.
Kayhan Canal ve eşi Dr. Buket Canal’ın katıldığı etkinlik, kuruluşlarda kalan çocukları aynı kutlamada bir araya getirdi. Renkli kozalaklar, pasta ve hediyeler, buluşmanın öne çıkan ayrıntıları oldu.