Öğrenciler bu sınav için ter döktü! Kazananlar ücretsiz yararlanacak

 İnternet Editörü
Kırıkkale Belediyesi, öğrencilerin eğitim hayatına destek olmak ve Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sürecine daha güçlü hazırlanabilmelerine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

HAZIRLIK KURSU İÇİN TER DÖKTÜLER

Atatürk Kültür ve Gençlik Merkezi bünyesinde düzenlenecek ücretsiz LGS Hazırlık Kursu için öğrenci seçme sınavı gerçekleştirildi. Sınava katılan öğrenciler, ücretsiz hazırlık kursundan yararlanabilmek için ter döktü. Kırıkkale Belediyesi tarafından hayata geçirilen eğitim desteğiyle öğrencilerin LGS hazırlık sürecine katkı sağlanması ve hedefledikleri liselere ulaşmaları için imkân sunulması amaçlanıyor.

ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ LGS HAZIRLIK DESTEĞİ

Atatürk Kültür ve Gençlik Merkezi çatısı altında gerçekleştirilecek kurs programı, LGS'ye hazırlanan öğrencilere yönelik olacak. Kursa katılacak öğrencilerin belirlenmesi amacıyla yapılan seçme sınavında gençler başarılı olabilmek için mücadele etti. Kırıkkale Belediyesi, eğitim alanındaki çalışmalarla özellikle sınav dönemindeki öğrencilerin yanında olmayı hedefliyor. Ücretsiz kurs uygulaması da ailelerin eğitim giderlerine katkı sunarken öğrencilerin sınava hazırlanmasına destek olacak projeler arasında yer alıyor.

“GENÇLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Belediye tarafından yapılan açıklamada öğrencilerin geleceğine yatırım yapmaya devam edileceği vurgulanarak, sınava katılan tüm gençlere başarı dileğinde bulunuldu. Açıklamada, öğrencilerin eğitim yolculuklarında desteklenmesinin ve hedeflerine ulaşmalarına katkı sunulmasının önemine dikkat çekildi. Sınava giren gençlerin gösterdiği emeğin güzel sonuçlara dönüşmesi temennisinde bulunulurken, “Kırıkkale Belediyesi olarak gençlerimizin her zaman yanındayız” mesajı verildi. Ücretsiz LGS Hazırlık Kursu ile öğrencilerin sınav maratonunda akademik olarak desteklenmesi amaçlanırken, seçme sınavının ardından kurs sürecine katılacak öğrenciler belirlenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haber Haberleri