TOÇ BİR-SEN KIRIKKALE'DE GENEL KURUL HEYECANI
TOÇ BİR-SEN Kırıkkale Şube Başkanlığı'nın 5. Olağan Genel Kurulu, EyPark Kongre Salonu'nda gerçekleştirildi. Genel kurula sendika delegelerinin yanı sıra Tarım ve Ormancılık hizmet kolunda faaliyet gösteren kurumların üst düzey yöneticileri de katıldı.Tek listeyle gerçekleştirilen genel kurulda birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıkarken mevcut Şube Başkanı Hacı Yılmazer, delegelerin tam desteğini alarak yeniden başkanlığa seçildi.
HACI YILMAZER'DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Genel kurulun açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı Hacı Yılmazer, sözlerine Memur-Sen Kurucu Genel Başkanı merhum Mehmet Akif İnan ve hayatını kaybeden dava arkadaşlarını rahmetle anarak başladı.Konuşmasında sendikal çalışmaların önemine değinen Yılmazer, şube yönetimi olarak bugüne kadar üyelerin taleplerinin karşılanması ve yaşanan sorunların çözülmesi amacıyla yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi verdi.
ÇALIŞANLARIN HAKLARI İÇİN MÜCADELE VURGUSU
Yılmazer, yeni dönemde de Tarım ve Ormancılık hizmet kolunda görev yapan çalışanların haklarının kazanılması, mevcut kazanımların korunması ve geliştirilmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.Sendika üyelerinin taleplerini ön planda tutacaklarını belirten Yılmazer, çalışanların karşılaştığı sorunların çözümüne yönelik sendikal faaliyetlere devam edeceklerini aktardı.
DELEGELERİN TAMAMININ OYUNU ALDI
Genel kurulda yapılan selamlama konuşmalarının ardından faaliyet ve ibra raporları okundu. Daha sonra gerçekleştirilen seçimde mevcut Şube Başkanı Hacı Yılmazer ve yönetim kurulu üyeleri, oy kullanan delegelerin tamamının desteğini aldı.Seçim sonucunda yeniden göreve seçilen Yılmazer ve yönetimi, TOÇ BİR-SEN Kırıkkale Şubesi'nde yeni dönem çalışmalarını yürütme yetkisini aldı.Genel kurul, sendikal dayanışma ve birlik beraberlik mesajlarıyla tamamlandı.