Vali Sarıibrahim: “Sizler bize vatanın en değerli emanetisiniz”

 İnternet Editörü
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal ile birlikte şehit aileleri ve gaziler, Kırıkkale Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ŞEHİT AİLELERİMİZ VE GAZİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, şehit yakınları ve gaziler Vali Sarıibrahim ile bir araya gelerek iyi dileklerini iletti. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede konuşan Vali Sarıibrahim, vatan uğruna hayatını kaybeden aziz şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını belirterek, şehit aileleri ile gazilerin toplumun en kıymetli değerleri arasında yer aldığını vurguladı. Devletin her zaman şehit yakınları ve gazilerin yanında olduğunu ifade eden Sarıibrahim, onların taleplerinin ve ihtiyaçlarının öncelikli olarak ele alınmaya devam edeceğini dile getirdi.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Dernek Şube Başkanı Rıfat Öcal ve beraberindeki heyet ise misafirperverliği dolayısıyla Vali Sarıibrahim’e teşekkür ederek, yürütülen çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Ziyaret sırasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, dayanışma ve birlik mesajları öne çıktı.

Vali Sarıibrahim, nazik ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür ederek, kapılarının her zaman açık olduğunu belirtti. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haberleri