Yahşihan’da iş makinesi devrildi! Operatör araç içinde sıkıştı!

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesine bağlı Kadıoğlu Mahallesi’nde meydana gelen iş kazası korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

EKİPLER SIKIŞAN KİŞİYİ ÇIKARDI

Edinilen bilgilere göre, tarihi Demirköprü mevkii yakınlarında bir firmaya ait iş makinesi henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak devrildi.

Kazada iş makinesinin operatörü araç içerisinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine Yahşihan İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile 112 Acil Sağlık görevlileri sevk edildi.

HASTANEYE KALDIRILARAK TEDAVİYE ALINDI

Bölgeye kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri, devrilen iş makinesinde sıkışan operatörü kurtarmak için yoğun çalışma başlattı.

Ekiplerin dikkatli ve özverili müdahalesi sonucu yaralı operatör bulunduğu yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralı vatandaş, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumuna ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken, kazayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haberleri