Yeşilay’dan uyuşturucuyla mücadele

Yeşilay Kırıkkale Şubesi, Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü kapsamında düzenlenecek faaliyetlerin planlanması amacıyla önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı.

ÖNEMLİ BİLGİLER AKTARILDI

Toplantı, Yeşilay Kırıkkale Şubesi Başkanı Yusuf Çalık’ın başkanlığında, ilgili kurum temsilcilerinin katılımıyla şube binasında gerçekleştirildi. Gerçekleşen toplantıya; Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Hüseyin Maraz, Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Adem Karakurt ve müdürlük personelleri ile Kırıkkale Yeşilayspor Kulübü Başkanı Musa Özmen katılım sağladı.

ÖN PLANDA TUTULMASI KARARLAŞTIRILDI

Toplantıda, 26 Haziran’a özel gerçekleştirilecek etkinliklerin içeriği, hedef kitlesi ve uygulanacağı alanlar detaylı şekilde görüşüldü. Uyuşturucu madde kullanımına karşı farkındalık oluşturacak bilinçlendirici etkinliklerin yanı sıra, özellikle gençlere yönelik spor ve kültürel faaliyetlerin ön planda tutulması kararlaştırıldı. Yeşilay Kırıkkale Şubesi olarak yapılan açıklamada, toplumun tüm kesimlerinin katılımını önemsediklerini ve iş birliğiyle daha güçlü sonuçlar alınacağı ifade edilerek, toplantıya katılan tüm kurum temsilcilerine destek ve katkılarından dolayı teşekkür edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri