ANLAMLI BİR ORGANİZASYONA SAHNE OLDU
Yoğun katılımla gerçekleştirilen program, birlik ve beraberlik mesajlarının ön plana çıktığı anlamlı bir organizasyona sahne oldu. Etkinliğe İl Genel Meclisi Başkanı, Kırıkkale İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (KİMDER) Başkanı Osman Göken, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve gençlik teşkilatları katıldı. Sabah namazının ardından gerçekleştirilen buluşmada katılımcılar, samimi bir ortamda sohbet ederek Türkiye’nin Dünya Kupası serüveninin ilk maçını birlikte takip etti.
EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ.
Programda konuşan Milletvekili Mustafa Kaplan, toplumun farklı kesimlerini aynı çatı altında buluşturan bu tür etkinliklerin kardeşlik duygularını güçlendirdiğini ifade etti. Kaplan, özellikle gençlerin ve sivil toplum kuruluşlarının yoğun ilgisinin memnuniyet verici olduğunu belirterek organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.
BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ
Cihannüma, ÖNDER, TÜGVA ve AK Parti Gençlik Kolları’nın destek verdiği etkinlikte katılımcılar, Millî Takımın mücadelesini büyük bir coşku ve heyecanla izledi. Program, dayanışma ve kardeşlik ruhunun güçlenmesine katkı sağlayan örnek bir buluşma olarak değerlendirildi.