Kırıkkale FK futbolcusu Buğra Şahiner baba oluyor

Kırıkkale Futbol Kulübü’nün tecrübeli futbolcusu Buğra Şahiner baba oluyor. Afra Şahiner ile mutlu bir evlilik süren Şahiner, evliliklerini dünyalar tatlısı bir çocukla taçlandıracak.

EVLİLİKLERİNİ BİR BEBEKLE TAÇLANDIRIYOR

Kırıkkale Futbol Kulübü’nün tecrübeli orta saha oyuncusu Buğra Şahiner baba oluyor. Uzun yıllardır kulübün formasını terleten ve geçtiğimiz yıllarda Afra Şahiner ile dünyaevine giren başarılı futbolcu, mutlu evliliklerini bir bebekle taçlandırıyor.

UNUTULMAZ BİR AN YAŞATTI

Hafta sonu oynanacak Polatlı maçı öncesi Başpınar Stadyumu’nda gerçekleştirilen antrenmanda Şahiner için anlamlı bir sürpriz yapıldı. Antrenman sırasında takım arkadaşları ve eşi Afra Şahiner, futbolcuya unutulmaz bir an yaşattı.

HEYECANLA BEKLEMEYE BAŞLADI

Stadyumda düzenlenen cinsiyet öğrenme partisinde Şahiner çiftinin erkek çocuk sahibi olacağı öğrenildi. Duygusal anların yaşandığı sürpriz etkinlikte takım arkadaşları da Şahiner ailesinin mutluluğuna ortak oldu. Kırıkkale Futbol Kulübü camiası, Buğra ve Afra Şahiner çiftini tebrik ederken, erkek küçük Şahiner’i heyecanla beklemeye başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri