Vali Sarıibrahim’den Kırıkkale FK’ya ziyaret: Takıma başarı diledi

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim ve beraberindeki heyet, Kırıkkale FK tesislerini ziyaret ederek Kulüp Başkanı Serkan Gündüz ile bir araya geldi.

KULÜP BAŞKANI SERKAN GÜNDÜZ İLE BULUŞTULAR

Osmaniyespor FK karşılaşması öncesinde gerçekleşen ziyarette, teknik heyete ve futbolculara başarı dilekleri iletildi. Kırıkkale Futbol Kulübü, Osmaniyespor Futbol Kulübü ile oynayacağı karşılaşma öncesinde protokol üyelerini tesislerinde ağırladı.

Kırıkkale Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim’in ziyaretine İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Acar, İl Emniyet Müdürü Mustafa Işık ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş katıldı. Heyet, Kulüp Başkanı Serkan Gündüz ile bir araya geldi.

VALİ SARIİBRAHİM’DEN TAKIMA BAŞARI DİLEĞİ

Ziyaret sırasında kulüp binasının hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Sarıibrahim, teknik heyet ve futbolcularla da sohbet etti. Sarıibrahim, Osmaniyespor FK karşılaşması öncesinde takıma başarı dileklerini iletti. Karşılaşma öncesinde gerçekleşen buluşma, kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcuları kent protokolüyle bir araya getirdi.

KIRIKKALE FK’DEN DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Kırıkkale FK, ziyarete ilişkin açıklamasında Vali Sarıibrahim ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Kulüp açıklamasında, “Nazik ziyaretleri ve takımımıza verdikleri desteklerden dolayı Sayın Valimiz ve beraberindeki heyete teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri