Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik çalışmaya devam eden ekiplerini denetleyerek, çalışmaları yerinde gördü. Başkan Bildik, Sulakyurtlular için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.HABER: TAHİR ERDEMSulakyurt İlçesinin...

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik çalışmaya devam eden ekiplerini denetleyerek, çalışmaları yerinde gördü. Başkan Bildik, Sulakyurtlular için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.

Sulakyurt İlçesinin tamamında farklı nitelikteki çalışmaları hız kesmeden sürdüren Sulakyurt Belediyesi ekipleri, bazı çalışmalarını zamanla yarışarak tamamlamanın gayreti içinde çalışmaları sürdürüyor.

Sulakyurt dere ıslahı kenarına yapılan yürüyüş, bisiklet yolu ve mesire alanı çalışmaları gece ve gündüz yapılan çalışmalarla devam ediyor. Yapılan çalışmalar neticesinde kamelyalar, dinlenme alanları ve çeşmeler tamamlandı. Barbekü, yürüyüş ve bisiklet yolunda ise peyzaj çalışmaları devam ediyor.

Halkın mağduriyet yaşamaması ve işlerin hızlanması adına güzel bir çalışma olduğunu kaydeden Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, “Öncelikle özverili davranarak geç saatlere kadar emek veren, adeta seferber olan çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşların ve öğrencilerin sıkça kullandığı bu caddeyi oldukça kısa bir sürede hizmete açacağız. Sulakyurtlular için gece gündüz çalışarak, Sulakyurt’a hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 14 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.