102 şüpheli hakkında yasal işlem

102 şüpheli hakkında yasal işlem
 Muhabir
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 13-19 Ekim 2025 tarihleri arasında asayiş suçlarıyla mücadele kapsamında il genelinde geniş kapsamlı denetimler ve operasyonlar gerçekleştirdi.

ADLİ MERCİLERCE TUTUKLANDI

Yapılan çalışmalarda, halkın huzur ve güvenliğini tehdit eden suç unsurlarına karşı önemli başarılar elde edildi. Bir hafta süren uygulamalar sonucunda, asayiş olaylarına karıştıkları tespit edilen 102 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı. Ayrıca çeşitli suçlardan aranan 23 kişi yakalanırken, bu şüphelilerden 10’u çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

102-supheli-hakkinda-yasal-islem6.jpg

TÜM BİRİMLERİMİZLE SAHADAYIZ

Denetimler kapsamında toplam 6.116 şahıs ve 1.337 araç sorgulandı. Yapılan aramalarda ise 4 tabanca, 1 kurusıkı tabanca, 1 tüfek, 33 fişek ve 4 sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, kentte huzur ve güven ortamının korunması için yürütülen çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı. Açıklamada, “Suç ve suçlularla mücadelemiz, vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak amacıyla gece gündüz demeden devam etmektedir. Halkımızın huzuru için tüm birimlerimizle sahadayız” ifadeleri kullanıldı.

Bu haber toplam 19 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.