6 Şubat, birçok acı hikayeyi bıraktı

6 Şubat, birçok acı hikayeyi bıraktı
 Muhabir
Kahramanmaraş merkezli 11 il genelinde meydana gelen depremler ardında birçok hikâye bıraktı. Hatay’da görev yapan Kırıkkaleli öğretmen Rumeysa Atar’da bu acı hikayede yer aldı.

KIRIKKALE’DE TOPRAĞA VERİLMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl Kahramanmaraş merkezli 11 il genelinde meydana gelen depremin 1’inci yıldönümü. On binlerce insanın hayatını kaybettiği depremde bir acı hikayede Kırıkkale’ye düştü. Hatay’da görev yapan öğretmen Rumeysa Atar, meydana gelen deprem sonrası enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Merhume Atar, memleketi Kırıkkale’de kılınan cenaze namazı sonrası dualar eşliğinde toprağa verilmişti.

6-subat-bircok-aci-hikayeyi-birakti2.jpg

EŞİ VE ÇOCUĞUNU DIŞARI ÇIKARDI

Hatay’ın Antakya ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Vakıflar Apartmanı'nın enkazından çıkarılan öğretmen Rumeysa Atar'ın cenazesi de yakınları tarafından Kırıkkale'ye getirilmişti.

Atar için Etiler Mahallesi Bülenthan Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, yakınları ile vatandaşlar katılmıştı. Rumeysa Atar'ın naaşı, cenaze namazının ardından Yuva Mezarlığı'nda defnedilmişti. Deprem sırasında ilk olarak eşi ve çocuğunun dışarı çıkmasını sağlayan Atar'ın kendisi çıkacağı sırada apartmanın yıkıldığı öğrenildi.

Bu haber toplam 1160 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.