Ankara’da mobilya imalathanesinde yangın: 3 yaralı

Ankara’da mobilya imalathanesinde yangın: 3 yaralı
Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir sanayi bölgesinde bulunan mobilya imalathanesinde yangın çıktı.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir sanayi bölgesinde bulunan mobilya imalathanesinde yangın çıktı. 2'si erkek, 1'i kadın olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Yangın, Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunan Siteler Sanayi bölgesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çamlıtepe Caddesi üzerine bulunan bir mobilya imalathanesinde yangın çıktı. Olayı fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Süngerlerin yanması ile alevler büyüdü. İmalathaneden çıkan dumanlar etrafı sardı ve çalışanlar yangın tüpleri ile ilk müdahaleleri gerçekleştirdi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın ortalama yarım saat kadar sürdü. Yangın sırasında dumandan etkilenen 2'si erkek 1'i kadın olmak üzere 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Kadın yaralının ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis, olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Bu haber toplam 13 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.