Binlerce araçlarla Kırıkkale’ye geliyorlar

Binlerce araçlarla Kırıkkale’ye geliyorlar
 Muhabir
Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de Ramazan Bayramı’nın heyecanı yaşanmaya başladı. Bayrama sayılı günler kala her yıl olduğu gibi bu yılda binlerce kişi, bayram tatilini geçirmek üzere Kırıkkale’ye geliyor.

KIRIKKALE’DE ÖNLEMLER ALINDI

11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nın son gününe yaklaştığımız şu günlerde Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de bayram hazırlıkları tamamlandı.

binlerce-araclarla-kirikkaleye-geliyorlar2.jpg

Emniyet Müdürlüğü, Jandarma ekipleri, sağlık, ekipleri başta olmak üzere devletin bütün kamu kurumları teyakkuz halinde. Vatandaşın huzurlu ve sevgi dolu bir bayram geçirmesi amacıyla Kırıkkale Valiliği öncülüğünde tedbirlerin alınmasıyla, Kırıkkale’de önümüzdeki hafta Çarşamba günü itibariyle huzurlu bir bayram yaşanması bekleniyor.

binlerce-araclarla-kirikkaleye-geliyorlar3.jpg

YOLLARDA YOĞUNLUK OLUŞACAK

İç Anadolu Bölgesi’nin merkezinde bulunan ve 43 ilin geçiş güzergahında olan Kırıkkale’de bayram öncesi ve sonrası on binlerce aracın geçişine şahitlik yapıyor. Yurt dışı başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde yaşayan binlerce Kırıkkaleli vatandaşta, ailesiyle birlikte vakit geçirmek amacıyla memleketlerine gitmek üzere yola çıkmaya başladı. Ankara-Kırıkkale yol güzergahlarında trafik yoğunluğu yaşanmaya başlandı. 9 gün sürecek olan bayram tatili ve eğitime verilen 1 haftalık tatil arasını fırsat bilen vatandaşlar memleketlerine doğru yolculuklara başladı.

Bu haber toplam 4182 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.