Dolandırıcılığın bu kadarı

Dolandırıcılığın bu kadarı
Yabancı uyruklu kişilerin ikamet izni alabilmeleri için düzenlenen sahte kira sözleşmelerinin Ankara İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne ibraz ederek göçmen kaçakçılığının önünü açan 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında, yabancı uyruklu kişilerin ikamet izni alabilmeleri için düzenlenen sahte kira sözleşmelerinin Ankara İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne ibraz ederek göçmen kaçakçılığının önünü açan şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

dolandiriciligin-bu-kadari.jpg

YAPI KULLANMA İZİN BELGESİ

Yabancı uyruklu 110 kişi adına, bu kişilerin “kiracı” sıfatıyla yer aldığı kira sözleşmelerinin düzenlenmiş olduğu ve bu sözleşmelerin tamamında, ‘yapı kullanma izin belgesi’ bulunmayan ve inşaat hâlinde olduğu tespit edildi. Soruşturma kapsamında 13 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilirken, 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Diğer şüphelilerin yakalanmasına ilişkin işlemlerinse Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından devam ettiği belirtildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Bu haber toplam 188 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.