Engelsiz Yaşam Merkezi’nde sona doğru

Engelsiz Yaşam Merkezi’nde sona doğru
 Muhabir
Kırıkkale Belediyesi tarafından inşaat çalışmalarının yürütüldüğü Engelsiz Yaşam Merkezi ve Yeni Gençlik Merkezi’nde sona doğru yaklaşılıyor.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, inşaatın tamamlanmasıyla birlikte bölgenin önemli bir değer kazanacağını ifade etti.

ENGELLERİ KALDIRIYORUZ

Kırıkkale Belediyesi tarafından Engelsiz Yaşam Merkezi ve Yeni Gençlik Merkezi inşaat çalışmaları devam ediyor. Kırıkkale’ye değer katacak olan ve Tarihi Kırıkkale Evlerinin devamı olacak bölgede inşaat çalışmaları devam ediyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Engelleri kaldırıyoruz. Kırıkkale'mizde inşa ettiğimiz Engelsiz Yaşam Merkezi ve Gençlik Merkezimizde sona yaklaşıyoruz. Kırıkkale için her alanda önemli çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Saygılı, inşaatın tamamlanmasıyla birlikte bölgenin önemli bir değer kazanacağını dile getirdi.

YILLARCA HİZMET EDECEK

Saygılı, “ Bu şehrin geleceğine yıllarca hizmet edecek yatırımları hayata geçirmek, onları kıymetli hemşehrilerimizle buluşturmak bizim için çok ayrı bir mutluluk. Tarihi Kırıkkale Evlerimizin devamı olan ve çok yakında tamamlanacak. Engelsiz Yaşam Merkezimizi ve Yeni Gençlik Merkezimizi şehrimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bu yerlerimizin açılışını hep birlikte yapacağız” dedi.

Bu haber toplam 128 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.