Halil Öztürk: “Biz Kırıkkale’ye sevdalıyız”

Halil Öztürk: “Biz Kırıkkale’ye sevdalıyız”
MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, 31 Mart yerel seçimler kapsamında sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Kırıkkale’yi MHP’nin üretken belediyecilik anlayışıyla buluşturacaklarını ifade edene Öztürk, “Bizler geçmişte olduğu gibi her zaman halkımızın yanındayız” dedi.

ADAYLARINA DESTEK İSTİYOR

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kaldı. Bütün siyasi partiler siyasi arenada hareketli günler yaşıyor. Siyasi hareketliliğin en yoğun yaşandığı partilerden birisi olan MHP’de MDK Başkanı Milletvekili Av. Halil Öztürk, parti yönetimi ve üyeleriyle birlikte sahada çalışmalarını sürdürüyor. Kırıkkale merkez başta olmak üzere ilçe ve kasabalarda yoğun ziyaretlerine devam eden Öztürk, burada MHP adaylarına destek istiyor.

halil-ozturk-biz-kirikkaleye-sevdaliyiz.jpg

BİZ KIRIKKALE’YE SEVDALIYIZ

Seçime sayılı günler kaldığını dile getiren Öztürk, geçmişte olduğu gibi her zaman sahada olduklarını vurguladı. Kırıkkale halkına sonuna kadar güvendiklerini dile getiren Öztürk, “Biz Türklüğün bekası için çalışanlarız. Türk milletine hizmet etmekten şeref duyanlarız.

Şehidimizin son örtüsündeki Hilal biziz, Yıldız biziz! Kırıkkale’nin her yerindeyiz. Her an bir köşeden çıkıp hemşehrilerimizle kucaklaşabiliriz. Biz Kırıkkale’me canı gönülden sevdalıyız” dedi.

HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDAYIZ

Öztürk, esnaf ziyaretleri kapsamında Kırıkkale'nin en işlek caddelerini gezerek esnaflarla sohbet etti. Esnafın yaşadığı sorunları ve taleplerini dinleyen Öztürk, çözüm için gerekli girişimlerde bulunacağını söyledi. Öztürk, "Yerel seçimler, şehrimiz ve ilçelerimiz için çok önemlidir. Bu seçimlerle birlikte şehrimizin geleceği şekillenecek. Bu nedenle, vatandaşlarımızla yakın temas kurarak, sorunlarını ve taleplerini dinlemek için çalışıyoruz. Seçimden sonra da bu çalışmalarımız devam edecek ve şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz."

Bu haber toplam 159 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.