Hastane skandalında 19 şüpheli adliyeye sevk edildi!
19 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Elazığ'da özel sağlık kuruluşlarına yönelik düzenlenen operasyonunda İl Jandarma Komutanlığı’nda işlemleri tamamlanan 19 şüpheli adliyeye sevk edildi. Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Elazığ İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Elazığ Medikal Hospital, Eyşan Özgü Bakım Merkezi ve Dünya Diyaliz Merkezi mercek altına alındı. Yapılan çalışmada, kuruluşların mevzuata aykırı işlemler yaptığı, kamu zararına sebebiyet verdiği ve haksız kazanç sağladığı belirlendi.

KIRIKKALE’DE YAKALANDI
Ardından jandarma ekipleri tarafından 3 gün önce düğmeye basıldı ve düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda aralarında doktor, hemşire, hastane çalışanı ve kamu personelinin de olduğu 23 şüpheli gözaltına alındı. 18 ev ve 3 iş yerinde detaylı aramalar yapılarak tüm evraklara el konuldu.

Ayrıca devam eden soruşturma kapsamında Elazığ Medikal Hospital ve Özel Doğu Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ali Ş.'de dün akşam saatlerinde Kırıkkale'de ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alınarak Elazığ’a getirildi.
İl Jandarma Komutanlığı’nda işlemleri tamamlanan ve aralarında Ali Ş.’nin de olduğu 19 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Kaynak:İhlas Haber Ajansı
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.