Kandiller müstesna günlerdir

Kandiller müstesna günlerdir
 Muhabir
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Berat Kandili nedeniyle tebrik mesajı yayımladı. Makas, Kandiller, manevi duyguların yoğunlaştığı, af ve merhametin dilendiği, müstesna gecelerdir” dedi.

MÜBAREK BİR GECEDİR

Makas, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Nurlu gölgesi üzerimize düşmeye başlayan Ramazan ayının müjdecisi olan, mana ve bereket dolu üç aylar içinde bulunan Berat Kandiline bu yıl da erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız. Kandiller, manevi duyguların yoğunlaştığı, af ve merhametin dilendiği, sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği müstesna gecelerdir. Kurtuluş ve arınma anlamlarına gelen Berat Kandili de, kendimizi gözden geçirme ve yenileme imkanı sunan, dengeli bir hayat kurma bilinci aşılayan mübarek bir gecedir.

HEP BERABER DUA ETMELİYİZ

“Bu duygu ve düşüncelerle, ellerimizi semaya, gönüllerimizi birbirimize açtığımız bu mübarek gecenin ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve hayır, Gazze'de bulunan kardeşlerimize barış getirmesini temenni ediyor; kıymetli hemşehrilerimin, Aziz Milletimizin ve tüm İslam Aleminin Berat Kandilini kutluyorum” dedi.

Bu haber toplam 44 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.