Kırıkkale Müftüsü Yaşar’da hüzünlü veda

Kırıkkale Müftüsü Yaşar’da hüzünlü veda
Son yayımlanan İl Müftüleri kararnamesi ile Balıkesir İl Müftülüğüne atanan Hasan Hayri Yaşar, düzenlenen programla personelle vedalaştı.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Kırıkkale İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar‘ın Balıkesir İl Müftüsü olarak atanması dolayısıyla Kırıkkale İl Müftülüğünce veda programı düzenlendi. İl Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen programa Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ın yanı sıra İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Din görevlileri, Kur’an kursu öğreticileri ve daire personeli katıldı.

KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ YAPILDI

Nur camii İmam hatibi Murathan Önder’in Kur’an-ı kerim tilavetiyle başlayan veda programında yapılan faaliyetler hakkında kısa bir sunum yapan İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, "Katılımlarıyla bizi onore eden Valimiz başta olmak üzere programın düzenlenmesinde emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. Akabinde katılımcılara hitap eden Kırıkkale Valisi Mehmet Makas Balıkesir İl Müftülüğüne ataması yapılan İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar’a emeklerinden dolayı teşekkür etti.

kirikkale-muftusu-yasarda-huzunlu-veda.jpg

DİN GÖREVLİLERİ TOPLUMUN KANAAT ÖNDERİDİR

Toplumun kanaat önderlerinin Din görevlileri olduğunu ve 7’den 70’e herkesin gönlüne giren kişiler olduğunu ifade eden Vali Makas, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, "Ben inanıyorum ki bu birlik ve beraberlik ile Kırıkkale’mizi daha yaşanabilir hale getiririz. Bu birlik ve beraberlik ile "İnsan-ı yaşat ki devlet yaşasın" şuuruna hep beraber ulaşmış oluruz. " diyerek, emeklerinden dolayı din görevlilerini teşekkür etti. Program sonunda Vali Makas tarafından Müftü Yaşar’a Başarı Belgesi takdim edildi.

Bu haber toplam 311 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.