Kırıkkale'de 1 haftada 166 şüpheliye işlem
YASAL İŞLEMLER YAPILDI
Açıklanan verilere göre, bir haftalık süre zarfında kent genelinde yapılan denetim ve operasyonlarda önemli sonuçlar elde edildi. Asayiş olaylarına karıştıkları tespit edilen 166 şüpheli hakkında yasal işlem başlatılırken, 2 şüpheli şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Ayrıca, çeşitli suçlardan arandığı belirlenen 6 kişi yakalanarak gerekli yasal işlemler yapıldı.
17 ADET FİŞEK ELE GEÇİRİLDİ
Emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen kontrollerde 5.163 şahıs ve 284 araç sorgulanarak suç ve suçlulara yönelik kapsamlı taramalar gerçekleştirildi. Yapılan aramalarda ise 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca ve 17 adet fişek ele geçirildi. Ele geçirilen silah ve mühimmatlara el konulurken, şüpheliler hakkında ilgili adli süreç başlatıldı.
AZİM VE KARARLILIKLA DEVAM EDECEK
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, kamu düzeninin sağlanması, vatandaşların huzur ve güvenliğinin korunması amacıyla denetim ve operasyonların aralıksız sürdürüleceği vurgulandı. “Çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir” denilerek, kamuoyuna saygıyla duyuruldu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.