Kırıkkale’de feci kaza! 22 kişi yaralandı

Kırıkkale’de feci kaza! 22 kişi yaralandı
 Muhabir
Kırıkkale’nin Yenimahalle mezarlık bölgesinde otomobil ve minibüs çarpıştı. Meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 22 kişi yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Edinilen bilgilere göre kaza, Yenimahalle mezarlık bölgesinde meydana geldi. Yol güzergahında bulunan bir otomobil ve minibüs çarpıştı. Çarpışmanın meydana gelmesiyle birlikte minibüs yol kenarında bulunan bariyerlere çarptı. Olay yerinde çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre 22 kişi yaralandı. Yaralılar tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, meydana gelen elim trafik kazası sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan vatandaşları ziyaret etti.

fb-img-1717018876318.jpg

Yüksek İhtisas Hastanesi (11 kişi) ve Tıp Fakültesi Hastanesi'nde(11 kişi) tedavi görmekte olan toplam 22 vatandaşın sağlık durumları hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Makas, vatandaşlara ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

fb-img-1717018873444.jpg

Ziyaret sonrası Vali Makas, basın mensuplarına yaptığı açıklamada vatandaşların genel sağlık durumlarının iyi olduğunu belirterek, "Tüm ekiplerimizle (emniyet, itfaiye, sağlık...) kazaya ilişkin gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Vatandaşlarımızın an itibariyle sağlık durumlarında olumsuz bir durum bulunmamaktadır" dedi.

Bu haber toplam 2235 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.