Kırıkkale’de korkulan oldu! Herkes dikkatli olsun
Yayınlanma:
Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesine bağlı Hisar köyünde yaşayan 15 yaşındaki çocuğun, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) testinin pozitif çıktığı öğrenildi.
HASTANEYE BAŞVURDU
Edinilen bilgilere göre, çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan bir ailenin çocuğu olan 15 yaşındaki S.E., vücuduna tutunan keneyi kendi imkanlarıyla çıkardı. Birkaç gün sonra rahatsızlanan çocuk, daha sonra hastaneye başvurdu. Aynı gün alınan numuneler, Ankara'daki Referans Laboratuvarı'na gönderildi.
KISA SÜREDE TABURCU EDİLECEK
Laboratuvardan gelen sonuçlara göre S.E.nin, KKKA testinin pozitif olduğu belirlendi. Bunun üzerine hasta, ileri tedavi için Hacettepe Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Tedavisi devam eden çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu ve kısa süre içinde taburcu edilmesinin planlandığı öğrenildi.
Kaynak:İhlas Haber Ajansı
Bu haber toplam 2855 defa okunmuştur
3. Sayfa
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.