Kırıkkale’de ruhsatsız tüfek ve tabanca ele geçirildi

Kırıkkale’de ruhsatsız tüfek ve tabanca ele geçirildi
Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kent genelinde yapılan çalışmaların sonucunu açıkladı. Yapılan operasyon ve çalışmalarda çok sayıda ruhsatsız tabanca ve fişek ele geçirildi.

111 ŞÜPHELİ HAKKINDA YASAL İŞLEM

Vatandaşın huzur ve güvenini sağlamak amacıyla çalışma gerçekleştiren Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, 12-18 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirdikleri operasyon ve çalışmaların sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Asayiş suçları ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda; Asayiş olaylarına karıştıkları tespit edilerek yakalanan 111 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

1999 ŞAHIS VE 290 ARAÇ SORGULANDI

Çeşitli suçlardan aranan 31 şüpheli yakalanarak adli makamlarca işlem yapıldı. 22 şüpheli işlemleri sonrası tutuklandı. Ekiplerce yapılan çalışmalarda 1999 şahıs ve 290 araç sorgulandı. 5 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatıldı. Ayrıca yapılan çalışmalarda; 4 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız tüfek, 58 adet fişek ele geçirildi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, “Çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadesine yer verdi.

Bu haber toplam 249 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.