Yenigün Gazetesi’nden ilçelere çıkarma

Yenigün Gazetesi’nden ilçelere çıkarma
31 Mart Mahalli İdareler Seçiminin ardından birçok belediyede başkanlık görevinde bulunanlar değişti.

Seçimin ardından Yenigün Gazetesi yönetimi, bazı ilçe belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaretler, bütün ilçe ve kasaba belediye başkanlarına yönelik önümüzdeki günlerde devam edecek.

YENİGÜN GAZETESİ SEÇİMİN NABZINI TUTTU

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminin yoğun bir atmosferi yaşandı. Siyasi kulislerin Ramazan Ayı ile birlikte hareketlenmesinin ardından vatandaşlar sandık başına giderek il merkezi, ilçeler ve kasabalarda destekledikleri adaya yönelik tercihlerini yaparak oylarını kullandı. Seçim süreci boyunda hem dijital alanda hem de yazılı basın alanında şehrin nabzını tutan Yenigün Gazetesi’de bu zaman diliminde önemli çalışmalara imza attı.

yenigun-gazetesinden-ilcelere-cikarma-5.jpg

BAŞKAN ERDOĞAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gerçekleştirilen seçimin ardından Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen, Yenigün Gazetesi CEO’su Kadir Yahşi ve Yenigün Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ahmet Gökdemir, ilçe ve kasaba belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Şen ve Yahşi, seçimden önce büyük bir farkla zaferi perçinleyen ve seçim sonrası yüzde 82,74'Hacılar Belediye Başkanı Osman Erdoğan’a çalışmalarında başarılar dilediler.

yenigun-gazetesinden-ilcelere-cikarma.jpg

ÖZÇELİK VE CÖNGER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Şen ve Yahşi daha sonra, geçmiş dönemlerde belediye başkanlığı görevinde bulunan ve bu seçimde yeniden Karakeçili’de AK Parti’den aday olarak seçimi kazanan Hüseyin Özçelik’i ziyaret etti. Özçelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şen ve Yahşi daha sonra Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger’i ziyaret ederek, başkanlık görevinde başarı temenni ettiler.

yenigun-gazetesinden-ilcelere-cikarma-4.jpg

ÇETİNER VE UYAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Daha sonra Şen, Yahşi ve Gökdemir, Delice Belediye Başkanı Yılmaz Uyan’ı ziyaret ederek başkanlık görevinde başarılar dilediler. Başkan Uyan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yenigün Gazetesi’ne teşekkür etti.

yenigun-gazetesinden-ilcelere-cikarma-1.jpg

Yenigün Gazetesi’nin son durağı ise Sulakyurt oldu. Şen, Yahşi ve Gökdemir, Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner’e görevinde başarılar diledi.

yenigun-gazetesinden-ilcelere-cikarma-2.jpg

Yenigün Gazetesi, Çetiner’in başlatmış olduğu hayırlı olsun için çiçek yerine oyuncak kampanyasına destek verdiler. Ziyaretlerle ilgili konuşan Yahşi, “Ziyaretlerimiz il merkezi başta olmak üzere bütün ilçe ve kasabalarımızda devam edecektir” dedi.

Bu haber toplam 179 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.