İhtisas'ta çalışmalar tamamlanıyor

İhtisas'ta çalışmalar tamamlanıyor
 Muhabir
Sağlık alanında şehrin önemli bir yükünü üstlenen Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde geçtiğimiz günlerde başlatılan tadilat çalışmalarında sona geliniyor. Çalışmaları tamamlanan 8 poliklinik ve laboratuvar yeniden devreye alındı.

ÇALIŞMALARI TAMAMLANAN POLİKLİNİKLER

Yüksek İhtisas Hastanesi genelinde başlatılan bakım onarım ve yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Genel Cerrahi Polikliniği, Kulak Burun Boğaz Polikliniği, Psikiyatri Polikliniği, Kardiyoloji Polikliniği, Plastik Cerrahisi Polikliniği, Göğüs Cerrahisi Polikliniği, Anestezi Polikliniği, Nefroloji Polikliniği ve Laboratuvar tadilatı, bakım-onarım ve yapım çalışmaları tamamlandı.

yihte-calimalar-tamamlaniyor-1.jpg

CİHAZ KURULUMLARI TAMAMLANDI

Tadilat çalışmaları kapsamında, hastane laboratuvarında, yeni cihaz ve ekipmanların kurulumu, mevcut cihazların bakım ve onarımı, laboratuvar ortamının iyileştirilmesi ve zemin yenilenmesi gibi çalışmalar yapıldı. Polikliniklerde ise, duvar, zemin ve tavan kaplamalarının yenilenmesi, elektrik ve aydınlatma sistemlerinin yenilenmesi, havalandırma sisteminin yenilenmesi gibi çalışmalara yer verildiği bildirildi.

YENİ POLİKLİNİKLERDE HASTA KABULÜ BAŞLADI

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak hastanenin, günümüz şartlarına uygun daha kaliteli, konforlu, işlevsel, hijyenik, ferah ve modern bir görünüme kavuşması için, sağlık hizmet sunumunu aksatmayacak şekilde çalışmalara devam ederken, vatandaşların göstermiş olduğu anlayış için teşekkür etti. Tadilatları tamamlanan poliklinikler haftanın ilk işgünü itibariyle devreye alındı.

Bu haber toplam 497 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.