Bahşılı’da bir taşla iki kuş vuruluyor

Bahşılı’da bir taşla iki kuş vuruluyor
 Muhabir
Bahşılı Belediyesi hobi bahçeleri ve yazlık evlerin olduğu bölgede bir taşla iki kuş vuran bir çalışma yürütüyor.HABER: YELİZ ERDEMBahşılı Belediyesi hobi bahçeleri ve yazlık evlerin olduğu bölgede bir taşla iki kuş...

Bahşılı Belediyesi hobi bahçeleri ve yazlık evlerin olduğu bölgede bir taşla iki kuş vuran bir çalışma yürütüyor.

Bahşılı Belediyesi hobi bahçeleri ve yazlık evlerin olduğu bölgede bir taşla iki kuş vuran bir çalışma yürütüyor. İlçedeki mahallelerden sökülen eski asfalt çıktıları hobi bahçeleri ve yazlık evlerin bulunduğu alanlardaki toprak yollara serilerek geri dönüşüm çalışması yapılıyor. Bu sayede hem eski asfalt değerlendiriliyor hem de toprak yollar asfalt çıktıları ile kaplanarak toz, toprak ve çamurdan kurtulmuş oluyor. Belediye ekipleri bir süredir adı geçen yerlerde bu çalışmayı yürütüyor.

BAŞKAN TEKİN BİLGİ VERDİ

Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, çalışma hakkında bilgi vererek, “İlçemizde hobi bahçelerinin ve yazlık evlerin bulunduğu  mahallelerde  toprak olan yolları, asfalt çıktılarını geri dönüşüm olarak kullanarak ilçemizi yaşanabilir bir ilçe haline getiriyoruz” dedi. Hobi bahçesi ve yazlık ev sahipleri Başkan Tekin’e bu çalışmadan dolayı teşekkür ettiler ve toprak yolların daha kullanışlı ve elverişli hale geldiğini söylediler.

Bu haber toplam 21 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.